top of page

Create Your First Project

Start adding your projects to your portfolio. Click on "Manage Projects" to get started

Среща с деца от училище по Благонравие и отбор по хокей на трева "Непримиримите"

Вчера, на 27 юни, преживяхме една невероятна среща, организирана от благотворителната фондация "Творци на Надежда" съвместно с компанията Santorelli. На това събитие с радост посрещнахме деца със специални потребности от отбора по хокей на трева „Непримиримите“ заедно с децата от неделното училище " Благонравие" към църквата "Свети Атанасий" от Асеновград.

Тези срещи играят важна роля в живота на нашите деца и техните родители. Карат всеки един от тях да се чувства видян, важен и ценен. Това е време, когато всички се събираме, за да споделим радост, насърчение и вдъхновение.

Когато децата със специални потребности видят, че постиженията и усилията им са признати и оценени, те придобиват самочувствие и желание да достигнат нови висоти. Вярваме, че всяко дете заслужава да бъде част от общност, в която е обичано и подкрепяно. Събития като тези напомнят на всички ни за важността на добротата, приемането и единството.

Благодарим на всички, които се присъединиха към нас и направиха този ден незабравим. Вашето участие и подкрепа ни помагат да създадем светло бъдеще за нашите деца.

Нека продължим да се вдъхновяваме и да вървим напред заедно!

Лого на фондация Творци на Надежда
bottom of page